Skip to main content

Prispevek V

Tukaj se nahaja vsebina prispevka. Prispevek lahko vsebuje besedilo, slike, povezave...Besedilo je lahko strukturirano v obliki navadnega word dokumenta ali v obliki preglednice (tabele). Urejevalnik omogoča pestro izbiro pripomočkov za urejanje besedila. V primeru da besedilo kopirate iz drugih virov, uporabite Ctrl + V za vstavljanje teksta. Ko ustvarite prispevek, izberite željeno kategorijo. V primeru da na seznamu ni kategorije ki ustreza vašem prispevku, ustvarite novo željeno kategorijo( za kreiranje novih kategorij potrebujete  administratorske pravice). Prispevku lahko dodate eno ali več slik, video posnetek ali audio zapis. Pravtako lahko pripnete tudi druge oblike datotek (PDF datoteke, MS Office datoteke...).

Na desni strani se nahaja meni ki omogoča dodatne možnosti prikaza prispevka. Ena od možnosti je COMMENT SETTINGS s katero lahko dovolite ali onemogočite komentarje za vaš prispevek. NODE SETTINGS pa omogoča nastavitev načina prikaza prispevka. MENU SETTINGS omogoča dodajanje prispevka v menije (ni priporočeno zaradi preglednosti menijev).

Na koncu OBVEZNO shranite vse nastavitve za prispevek (gumb: SAVE).

Vedno se potrudite da so vsi vaši prispevki standardizirani (enaki). To pomeni da je dolžina uvodnega besedila vedno enaka (kako nebi bilo zamikov na strani vseh prispevkov), da vedno uporabljate enako velikost in vrsto besedila-fonta (na primer: Ariel, vel. 14). Razlikuje naj se samo vsebina prispevkov. Če so prispevki, naslovi, novice in ostala vsebina standardizirani, potem so vse strani in podstrani pregledne in skladne.